VALITSE SINULLE SOPIVAT HIUSTENHOITOTUOTTEET

Erittäin Hieno Suomalainen -shampoot ovat mietoja, suomalaiselle hiukselle sopivia.

 

Erittäin Hieno Suomalainen tuoteperheen perinteisin tuote on alkuperäinen mökkishampoo ja –hoitoaine, joka on pessyt suomalaisten hiuksia jo 1970 -luvulta alkaen.

Jos hiuksesi ovat tyypillisesti ”suomalaisen hennot”, kokeile vahvistavaa Erittäin Hieno Suomalainen Koivu -shampoota, jonka sisältämä koivu-uute on ikivanha perinneniksi hiusten vahvistamiseen.

Mustikkauutetta sisältävä Erittäin Hieno Suomalainen Mustikkashampoo ja hoitoaine sopii erityisesti kuiville ja käsitellyille hiuksille.

Hilseilevälle päänahalle sopiva tuote on toistuvasti käytettynä hiuspohjaa rauhoittavaa Erittäin Hieno Suomalainen Terva -shampoo.

Erittäin Hieno Suomalainen Hellä shampoo ja hoitoaine ovat hajusteettomia ja sopii herkälle päänahalle. Hellä -tuotesarja on kehitetty yhteistyössä Allergia-, Iho- ja Astmaliiton kanssa.

Shampoo, hoitoaine ja suihkusaippua yhdessä pakkauksessa, Erittäin Hieno Suomalainen Sport 3in1 on helppo ottaa mukaan tai käyttää kotona. Sen hoitava koostumus sopii niin hiuksille, kuin iholle.

Herra Hakkarainen shampoo ja hoitoaine on suunniteltu pesemään lapsesi hiukset hellävaraisesti. Pehmeän koostumuksen johdosta pesun jälkeen hiukset ovat helpommin kammattat ja pehmeät.