ERITTÄIN HIENOJA SUOMALAISIA HETKIÄ – JO 50 VUOTTA​

Erittäin Hieno Suomalainen Shampoo on pysynyt osana suomalaista arkea ja hienoja hetkiä jo vuodesta 1974. Menestysshampoon reseptissä on aimo annos sisukkuutta, rehellisyyttä ja suomalaista arvomaailmaa. Shampoon suunnittelutyössä oli mukana monella saralla luovuutensa osoittanut Kirsti Paakkanen.

IKONINEN SHAMPOO JUHLAVUODEN ASUSSA​

Juhlavuoden kunniaksi puemme ikonisen Sinisen shampoon juhlavuoden asuun, jonka on luonut suomalainen kuvittaja Eili-Kaija Kuusniemi. Eili-Kaijan luomat juhlavuoden erikoispakkaukset hehkuvat suomalaisen luonnon kauneutta ja kesän taikaa.  “Tavoittelin kuvituksessa ikuisen suomalaisen kesän tunnetta, jossa vapaasti liikutaan, uidaan ja nautitaan. Kaikki kesän kukat kukkivat ajallaan ja valoa riittää. Kontrastia tuo pimeä ja tuikkivat tähdet. Silloinkin saunotaan ja peseydytään. Rakastan perinteistä mummosaunaa ja näihin muistoihin liittyy myös tuttu tuote”, Kuusniemi kertoo suunnittelutyöstä.
Juhlavuoden Erittäin Hieno Suomalainen -shampoot ilmestyvät kauppoihin kevään aikana. Shampoita ja täyttöpakkauksia saatavilla rajoitettu erä.

HIENOJA HETKIÄ IHMISILLE JA YMPÄRISTÖLLE ​

Haluamme jatkaa suomalaisten suosikkina myös seuraavat 50 vuotta, jonka takia kotimaisuus ja vastuullisuus ovat Erittäin Hieno Suomalaisen tekemisen keskiössä. Kevään 2024 aikana lanseeraamme shampoon täyttöpakkauksen, joka säästää sekä kukkaroa että vähentää muovin kulutusta. Klassikkoshampoon täyttöpakkauksesta riittää shampoota neljään shampoopullolliseen, ja muovia säästyy samalla 81 %.  Ympäristö on huomioitu myös kaikissa Erittäin Hieno Suomalainen -tuotteiden uudessa biohajoavassa ja vegaanisessa koostumuksessa. 

YLPEÄSTI SUOMALAINEN - JO 50 VUOTTA


Kaikki Erittäin Hieno Suomalainen -tuotteet 
valmistetaan parhaista, puhtaista raaka-aineista Heinävedellä, Kermajärven rannalla. Tuotteet ovat kotimaista alkuperää, ja koko tuotesarjalle onkin myönnetty Suomalaisen Työn Liiton Avainlipputunnus. Erittäin Hieno Suomalaisen ikoninen pullo ja sen kyljessä komeileva vaakuna kuvaavat kauniisti palaa suomalaista sielunmaisemaa; punaista tupa järven rannalla. Pullon kautta moni suomalainen uppoutuu rakkaiden muistojen äärelle vuosien varrelta.