Usein kysyttyä

Tällä sivulla vastaamme usein kysyttyihin kysymyksiin Erittäin Hieno Suomalainen tuotteista. Jos et löydä etsimääsi tietoa tältä sivulta, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Ovat. Erittäin Hieno Suomalainen Shampoo kehiteltiin alun perin perheyhtiö Marttiselle. Cederrothilla tuotesarja on ollut vuodesta 1995.

 

Shampoota on valmistettu Heinävedellä vuodesta 1976. Vuosien varrella shampoo on saanut rinnalleen useita muita tuotteita, kaikki kotimaista syntyperää.

 

Olemme iloisia voidessamme työllistää suomalaisia valmistamalla Suomen myydyintä shampoota. Erittäin Hieno Suomalainen -tuotteiden kotimaisuuden takaa Avainlippu-tunnus, joka myönnetään vain suomalaisille tuotteille.

Kaikki tuotteet on valmistettu ilman silikonia, poikkeuksena Mustikkahoitoaine.

 

Mustikkahoitoaine on tarkoitettu kuiville ja käsitellyille hiuksille ja silikoni tuotteessa tekee huonokuntoiset hiukset sileämmiksi ja kiiltävämmiksi.

Pullojen merkintä 12 M tarkoittaa, että tuotteiden koostumukset säilyttävät ominaisuutensa 12 kk tuotteen avaamisesta. Avaamattomina tuotteet säilyvät jopa vuosia.

Erittäin Hieno Suomalainen -tuotteita ei ole testattu eläimillä.

Kaikki tuotteet on valmistettu puhtaista, parhaista raaka-aineista. Kaikki käytetyt aineosat kerrotaan tuotteissa, suomalaista lainsäädäntöä noudattaen. Koostumuksissa on mukana upeita, Suomen luonnosta tuttuja raaka-aineita, kuten aitoa mustikkauutetta ja koivunlehtiuutetta.

 

Lue lisää tuotteistamme!

Jos tiedät olevasi allerginen jollekin kosmetiikassa käytetylle aineosalle, tutustu aineosaluetteloon pullon kyljessä.

 

Erittäin Hieno Suomalainen Hellä -tuotesarja on valmistettu yhteistyössä allergia-, iho- ja astmaliiton kanssa ja se sopii erityisesti herkälle hiuspohjalle. Lasten hiustenpesuun suunniteltu Erittäin Hieno Suomalainen Lasten Shampoo ja Hoitoaine sopii myös aikuisille.

 

Voit kysyä lisää tuotteiden aineosista asiakaspalvelustamme.

Tuotteet on pakattu kierrätyskelpoiseen muovipulloon, eikä niissä ole muuta pakkausmateriaalia, kuten erillisiä pahvipakkauksia. Tyhjän pullon voi siis laittaa muovinkierrätykseen.