Kilpailu

Voita loma keskellä kauneinta Suomea!

Osallistu Erittäin Hienon Suomalaisen Shampoon 50-vuotisarvontaan ja voit voittaa hemmotteluloman Järvisydämessä kahdelle henkilölle.

Arvontaan osallistumiseen vaadittavat tiedot ovat nimi, yhteystiedot ja osallistujan täysi-ikäisyys. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Kilpailuaika on 20.5.-14.7.2024.

Yhteystiedot

Kilpailun säännöt

 1. Osallistumisaika: Osallistumisaika -arvontaan on 14.7.2024 asti
 2. Osallistuminen: Osallistuminen tapahtuu kampanjan kisasivustolla: https://www.erittainhienosuomalainen.fi/kilpailu/ 
   Muista vastata kysymyksiin ja jättää ajan tasalla olevat yhteystiedot.
 3. Kilpailun järjestäjä: Kilpailun järjestää Orkla Care / Erittäin Hieno Suomalainen (jäljempänä “Järjestäjä”).
 4. Kilpailun palkinto:  Palkintona
  2 hengen hemmotteluloma Järvisydämessä, joka sisältää majoituksen kahdeksi yöksi, aamiaiset sekä sisäänpääsy kylpylään. Arvo 536€. Lahjakortin voimassaoloaika 2 vuotta.
 5. Voitoista ilmoittaminen: Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti hänen jättämiinsä yhteystietoihin, kun voittajien arvonta on suoritettu. 
 6. Järjestäjän vastuu: Järjestäjä ei vastaa palkintoon liittyvistä mahdollisista vahingoista. Kilpailun järjestäjän vastuu kilpailun osanottajia kohtaan ei voi ylittää näissä virallisissa säännöissä mainitun palkinnon määrää tai arvoa. Osallistumalla kilpailuun osallistuja sitoutuu noudattamaan näitä kilpailun sääntöjä ja järjestäjän päätöksiä. Järjestäjä ei vastaa tietoteknisistä syistä johtuvista ongelmista tai esteistä liittyen kilpailuun osallistumiseen tai palkinnon vastaanottamiseen. Järjestäjä pidättää oikeuden sääntömuutoksiin ilmoittamalla niistä kilpailun verkkosivulla.
 7. Henkilötietojen käsittely ja käyttäminen markkinoinnissa: Voittajilta kerättäviä yhteystietoja käytetään kilpailun toteuttamiseen ja siitä tiedottamiseen. Vastanneiden nimi- ja yhteystietoja ei käytetä kilpailun ulkopuolisiin markkinointitarkoituksiin ilman vastaajan erillistä lupaa. Lue lisää tietosuojasta: https://www.orkla.com/tietosuoja/ .