Kilpailun säännöt

Arvonnan säännöt

  1. Osallistumisaika Osallistumisaika alkaa kilpailujulkaisun julkaisemisesta 29.9.2019 jatkuen 6.10.2017 klo 23.59 asti. Kaiken kaikkiaan arvontajulkaisuja julkaistaan Erittäin Hieno Suomalainen Facebook-kanavalla 1 kpl. Osallistuminen tapahtuu kommentoimalla julkaisuun.
  2. Arvonnan järjestäjä Arvonnan järjestää Orkla Care / Erittäin Hieno Suomalainen (jäljempänä “Järjestäjä”).
  3. Arvonnan palkinto Arvonnan palkinto on tuotepalkinto (arvo 10€). Tuotepalkintoja arvotaan 2 kappaletta. Voittoa ei voi muuttaa rahaksi.
  4. Arvonta ja osallistuminen Palkinto arvotaan kaikkien osallistujien kesken 7.10.2019 klo 23.59 mennessä. Arvontaan voivat osallistua kaikki luonnolliset henkilöt pois lukien järjestäjän työntekijät ja heidän perheenjäsenensä.
  5. Voitoista ilmoittaminen Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti yksityisviestillä, kun arvonta on suoritettu ja voittajan etunimi julkistetaan kilpailujulkaisun kommenttikentässä.
  6. Järjestäjän vastuu Järjestäjä ei vastaa palkintoon liittyvistä mahdollisista vahingoista. Kilpailun järjestäjän vastuu kilpailun osanottajia kohtaan ei voi ylittää näissä virallisissa säännöissä mainitun palkinnon määrää tai arvoa. Osallistumalla kilpailuun osallistuja sitoutuu noudattamaan näitä kilpailun sääntöjä ja järjestäjän päätöksiä. Järjestäjä ei vastaa tietoteknisistä syistä johtuvista ongelmista tai esteistä liittyen kilpailuun osallistumiseen tai palkinnon vastaanottamiseen. Järjestäjä pidättää oikeuden sääntömuutoksiin ilmoittamalla niistä kilpailun verkkosivulla.
  7. Henkilötietojen käsittely ja käyttäminen markkinoinnissa Voittajilta kerättäviä yhteystietoja käytetään kilpailun toteuttamiseen ja siitä tiedottamiseen. Vastanneiden nimi- ja yhteystietoja ei käytetä kilpailun ulkopuolisiin markkinointitarkoituksiin ilman vastaajan erillistä lupaa. Lue lisää tietosuojasta: https://www.orkla.com/legal/fi/tietosuoja/.

Facebook ei ole millään tavalla mukana kilpailussa.